vineri, 17 mai 2013

LPS Iaşi nu se prezintă la meciul cu CSU Neptun!

CSU Neptun Constanţa încheie sezonul cu o victorie...prin neprezentarea adversarei! Programat să se dispute duminică, de la ora 10.00, la Sala Sporturilor, meciul dintre CSU Neptun şi LPS Iaşi nu se va mai disputa, echipa moldavă anunţând federaţia că nu se va prezenta la acest joc. "În lotul echipei din Iaşi sunt multe junioare, unele dintre acestea având de susţinut examentul de bacalaureat. Mai mult, după turneul final al Campionatului Naţional de junioare I, unde LPS Iaşi a obţinut medaliile de bronz, două dintre jucătoarele de bază ale echipei s-au accidentat. Din aceste motive, conducerea clubului ieşean a comunicat că nu poate încropi o echipă pentru meciul de la Constanţa şi nu se vor prezenta", ne-a comunicat o sursă din cadrul Comisiei de Competiţii a F.R.H. 
În aceste condiţii, în conformitate cu Regulamentul de desfăşurare a Diviziei A feminine, CSU Neptun încheie sezonul cu o victorie cu 10-0. Fetele antrenate de Ion Crăciun şi Florin Cazan bifează astfel a 25 victorie, din 26 de meciuri, obţinând o binemeritată promovare în prima ligă, după un singur sezon petrecut în eşalonul secund. 
În următoarea perioadă, la nivelul conducerii clubului vor avea loc unele întâlniri la capătul cărora se speră găsirea unei soluţii care să permită păstrarea actualei conduceri tehnice la echipă, precum şi alcătuirea unui lot competitiv pentru viitorul sezon al Ligii Naţionale. Deasemenea, în funcţie de rezultatul acestor discuţii, se vor demara tratative şi cu o parte dintre jucătoarele care au încheiat contractul cu CSU Neptun, precum şi cu alte câteva jucătoare din ţară, care şi-au arătat disponibilitatea de a negocia cu gruparea de la malul mării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu